Lunchroom De Rozentuin

RT1

U kunt bij lunchroom de Rozentuin genieten van koffie gebak, lunch, High Tea of gewoon een drankje met een hapje. In deze sfeervolle lunchroom wordt u door onder andere mensen met een verstandelijke beperking op uw wenken bediend. Ook zijn er mogelijkheden voor een workshop (tot max 6 personen). We zien u graag in de Rozentuin!

De Beeldentuin

BT3

De Beeldentuin is met het nostalgische showroomdorp, de plaats om ideeën op te doen om uw huis en tuin leuk aan te kleden. Voor de tuin een groot assortiment tuinbeelden en andere decoraties. Voor het huis diverse decoraties van onder andere de merken Riviera Maison, Zusss, Riverdale, Countryfield, Laura Ashley, Bastion Collection, Dutch Rose, Mars & More en nog veel meer..

’t Veluws Zandsculpturenfestijn

slide 2022 1920-1080

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is een jaarlijks terugkerend evenement. Het seizoen 2022 heeft als thema “Onze Vaderlandsche Geschiedenis”, met onder andere de Bataven, Romeinen, hunebedden, Koninklijk huis en nog veel meer. Vanaf 1 april geopend van 9.00 – 17.30 uur, maandag t/m zaterdag. Meer informatie op www.zandsculpturen.nl