Lunchroom De Rozentuin

DSC_0005

U kunt bij lunchroom de Rozentuin genieten van koffie gebak, lunch, High Tea of gewoon een drankje met een hapje. Ook zijn er mogelijkheden voor een workshop silhouet beschilderen, vanaf € 10,- per persoon. We zien u graag in de Rozentuin!

De Beeldentuin

DSC_0151

De Beeldentuin is met het nostalgische showroomdorp, de plaats om ideeën op te doen om uw huis en tuin leuk aan te kleden. Voor de tuin een groot assortiment tuinbeelden en andere decoraties. Voor het huis diverse decoraties van onder andere de merken Riverdale, PTMD, Jet by Ter Steege, May Collection, Zusss, Mathilde M., Countryfield en nog veel meer.

Winterfair Garderen

wf klein

Winterfair Garderen is een jaarlijks terugkerend evenement. Geheel in Dickensstijl bieden de ruim 70 standhouders u diverse waren aan. Mode, delicatessen, sieraden, woondeco en nog veel meer. Geniet van de Dickens koren onder het genot van een heerlijke oliebol, Glühwein of een lekker winters gerecht in het restaurant. Koop kaarten met korting op www.winterfairgarderen.nl. De fair is geopend op 29, 30 november, 1 en 5 t/m 8 december.