Lunchroom De Rozentuin

DSC_0005

U kunt bij lunchroom de Rozentuin genieten van koffie gebak, lunch, High Tea of gewoon een drankje met een hapje. In deze sfeervolle lunchroom wordt u door onder andere mensen met een verstandelijke beperking op uw wenken bediend. Ook zijn er mogelijkheden voor een workshop silhouet beschilderen. We zien u graag in de Rozentuin! HELAAS NU I.V.M. CORONA ALLEEN AFHAAL MOGELIJK! GEEN ZITPLAATSEN!

De Beeldentuin

DSC_0151

De Beeldentuin is met het nostalgische showroomdorp, de plaats om ideeën op te doen om uw huis en tuin leuk aan te kleden. Voor de tuin een groot assortiment tuinbeelden en andere decoraties. Voor het huis diverse decoraties van onder andere de merken Riviera Maison, Zusss, Riverdale, PTMD, Countryfield, Laura Ashley, Bastion Collection, Dutch Rose, Mars & More en nog veel meer..

’t Veluws Zandsculpturenfestijn

foto2020v3

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is een jaarlijks terugkerend evenement. Het seizoen 2020 zal geopend zijn vanaf zaterdag 6 juni. In verband met de Coronamaatregelen, moet u verplicht vooraf een kaartje op datum kopen via onze site www.zandsculpturen.nl. Het thema dit jaar is “75 jaar bevrijding”.